Lååångritt som avslut

Publicerad 2014-11-26 23:22:08 i Toker, Wilmer,

Sista dagen i huvudstaden bjöd på en underbar uteritt på fina skogs och sandstigar som slingrar sig runt i olika riktningar och gör det möjligt att rida flera flera timmar utan att ens lyckats utforska alla
 
Vi packade in Wilmer och Toker i transporten, hundarna i baksätet och fikat i säkert förvar fram i bilen ;-) 
 
Jag red Wilmer medan Zaba tog sin jungfrutur med Toker i skogen.
 
Han tyckte det var lite läbbigt med grenar som rev i pälsen men annars var han cool med hela skogsturen. Han har gått som handhäst i skogen men allt blir ju lite annorlunda med ryttare på ryggen.
 
Vi avslutade med att rida till en underbar strand som finns där. Den jag, Mango och Wilmer badade på i somras.
Wilmer klev ner och badade fötterna medan Toker stod på stranden och kollade skeptiskt på de små vågorna som rullade in på stranden. Mycket konstigt och troligen livsfarligt verkade han tycka.
 
När vi väl (efter 3- 4h ) var tillbaka vid transporten igen lastade vi in hästarna där de fick tugga lite hö medan vi åt lite av vårat fika innan vi rullade hemåt
 
På väg tillbaka till stallet stannade vi till vid Börjes. 
Köpte mig ett par plaststigbyglar nu när vintern är på gång och ett nytt bett till Zydan och ett till Fresa som jag tror kan bli bra då de ska vara snälla och ligga rätt stilla i munnen utan onödigt tryck.
 
Dock märkte jag idag när jag skulle prova dom att Fresa fått en för liten storlek :-/ attans.
Jaja så kan det gå :-P 
 
Åkte i alla fall hem efter att vi lämnat av hästarna i sin hage igen. Mörk och trist väg hem men otroligt skönt att sova i sin egna säng igen ;-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela