En bra omstart

Publicerad 2015-01-12 14:18:00 i Cereza, Fresa, Maggie, Zydansie,

Löshoppning blev lördagskvällens nöje.
Alla mina damer + Maggie var med.
 
Vi byggde upp en studs på fem hinder på ena långsidan och två oxrar på andra. Först tog vi Fresa och Maggie, fresa då hon inte hoppat sedan Kotledsinflammationen i somras och honnu bara skulle få galoppera över upphöjda bommar och Maggie fick hänga på för att få upp tempot genom att följa efter en överlycklig Fresa ;-) 

 
Dom fick galoppera över studsen med upphöjda bommar ett par gånger i varje varv innan det fick räcka för Fresa och hon fick kliva in på mitten medan Maggie fick hoppa vidare.
Oxrarna byggdes upp och längdes undan för undan då Maggie behöver träna lite längdhinder.
Hon hoppade så fint så och höll ett himla bra tempo av sig själv vilket hon inte brukade göra vid löshoppningen innan hösten.
 
Så himla kul att se henne så positiv till löshoppning, äntligen :-D 
 
 
Zydans tur härnäst.
Lite tveksam till hinder och överhoppade sig samtidigt som benen spretade lite överallt till en början, men när hon värmt upp och hade fått igång hjärnkontoret började det se helt okej ut även om det är en del finslipning som behövs.
 
Men himla nöjd med tanke på hopp uppehållet vi haft <3
 
 
Cereza var sist ut.
Släppte ut henne bland hindren som lagts ner som bommar precis som vanligt vid start. Hon började glatt trava över bommarna av sig själv drev på lite och hon rullade in i galopp och hoppade lika glatt över bommarna.
Dock slutade hon inte utan galopperade varv på vart och lekte. Stoppade henne och la upp studsen och oxrarna till henne och lät henne komma igång i galopp igen.
 
Lycklig unghäst som rullade runt och studsade det som kom i hennes väg.
Hon såg så himla lycklig ut men energin sinnade efter lite hopp i bägge varv och vi avslutade.
 
När alla hade hoppat släppte vi dom och de startade ett rullmaraton medan vi byggde bort allting. Skojar inte om jag säger att de rullade minst fem gånger var på den korta tiden :-P 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela