Njuter av livet eller var det ett äpple?

Publicerad 2013-10-07 18:12:00 i Haghäng,

Har äntligen slutat jobbet.
Sitter nu här i min hage och njuter av livet <3
 
Mia var ute tidigare idag med sin dotter och skrittade ut med Zydan och Mango. Zydan hade varit trött och jätte sur och inte alls rolig för Mia så hon avslutade ritten ganska snabbt och Mango var trött som bara den efter helgens hoppningar så blev ingen längre ritt på honom heller.
Även om dom kanske inte var på humör var det bra att dom fick röra lite på sig så de inte skulle ha stått och stelnat till.
 
Imorgon blir det ren vila för dom då både jag och Mia jobbar heldag. Men det kan vara bra för dom :-)
 
Nu har hästarna har fått sin kraft och har även hunnit gå ett betes varv runt "hinderängen" som dom brukar efter kraften och nu står dom och trängs under ett litet äppelträd med vildäpplen som Cereza hittade. Inte är de stora och heller inte jätte många så där kan de stå och njuta ett tag.
 
Gällande äppelträd och hästar brukar alla få som en alarmklocka som ringer till i huvudet när de hör den kombinationen men för att lätta på er oro att ja inte skulle veta vad som händer vid för stort äppleintag så vet ja gott och väl vad som kan hända. Samtidigt vet jag också att mina hästar bara står där under och äter ett tag och sedan går de vidare på sitt promenadstråk, annars hade jag självklart skärmat av eller huggit ner trädet :-)
 

Mango valde att ställa sig i skogen och tugga på diverse grönt medans de andra avslutade sin kraft då han långt innan blivit klar med sin portion ;)

Mums, gott med äpplen
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela